Bericht versturen
Thuis > producten > Ingepaste Uitbreidingsverbinding >
DN20 vacuüm Bestand Tweelinggebiedunie Rubberverbindingen

DN20 vacuüm Bestand Tweelinggebiedunie Rubberverbindingen

Tweelinggebiedunie Rubberverbindingen

NBR Ingepaste Uitbreidingsverbinding

DN20 ingepaste Uitbreidingsverbinding

Plaats van herkomst:

China

Merknaam:

JINGNING

Certificering:

CE

Modelnummer:

RLJS

Neem contact met ons op

Vraag een offerte
Productdetails
Grootte:
1/2 " ~3“
Rubbermateriaal:
EPDM, NBR, CR
Unie Materiaal:
ijzer, roestvrij staal
Unie Norm:
BSPT, NPT
bouw:
Smoothbore Gebied
Temperatuur:
-20~110 ℃
Vacuümring:
beschikbaar op verzoek
Uitbarstingsdruk:
10.0Mpa
Profiel:
Middelgrote Flexibiliteit/Middelgrote Druk
Andere naam:
Ingepaste Rubberuitbreidingsverbindingen
Betaling & het Verschepen Termijnen
Min. bestelaantal
1
Verpakking Details
karton of houten
Productbeschrijving

Tweelinggebiedunie Rubberverbindingen met bestand Wortelringen en vacuüm

De ingepaste verbindingen van de unie rubberuitbreiding zijn de keus wanneer een economische ingepaste pijpverbinding wordt vereist. De Ingepaste verbindingen van de unie rubberuitbreiding wordt gebouwd om thermische beweging, compensatie en verkeerde opstelling in leidingensystemen te absorberen. De Ingepaste de verbindingenstijl van de unie rubberuitbreiding is een uitstekende keus om trilling te absorberen en te isoleren. Gebruik de Ingepaste verbindingen van de unie rubberuitbreiding om uw systeem tegen startkrachten evenals systeemschommelingen te beschermen. Er is geen behoefte om zich over Elektrolyse ongerust te maken wanneer het gebruiken van verbindingen van een de Ingepaste unie rubberuitbreiding. wegens het ontwerp van de Ingepaste verbindingen die van de unie rubberuitbreiding een rubberlichaam hebben elimineert het metaal aan metaal contact die het elektrolytische proces tegenhouden.

EPDM-draad-Verbinding uitbreidingsverbinding voor hoge trillings absorberende capaciteit na oppervlakte en behandeling en inspectie van geëindigd - producten.

Is de schroefdraad rubberverbinding de zachte verbinding van metaalpijpen, en bestaat uit binnen rubber, nylon koordstof, buiten rubbersamenstellings rubberbal en de gezamenlijke flenzen van de metaaloverlapping. Het product kan hoge druk verdragen, goede elasticiteit handhaven, grote verplaatsing hebben om pijpafwijking in evenwicht te brengen, trilling te absorberen en minder lawaai te maken en gemakkelijke installatie, enz. te hebben.

Kan de schroefdraad rubberverbinding wijd in het pijpsysteem die van watervoorziening, drainage, doorgevend water, HVAC, brandbeveiliging, document, apotheek, de aardolie chemische industrie, het systeem van schipleidingen, waterpomp, compressor en ventilator enz. worden gebruikt maken. Het normale type wordt gebruikt om lucht te vervoeren uitstrekt zich van - 15 °C aan 115 °C, samengeperste lucht, water, zeewater, olie, zure en alkalienz. Het speciale type wordt gebruikt om de media te vervoeren hierboven hierboven uitstrekt zich van - 30 °C aan 250 °C, olie of sterk alkali, sterk zuur en stevig materiaal.

Verbinding van de schroefdraad de rubber Flexibele die Uitbreiding, ook als flexibele gezamenlijke, rubberuitbreidingsverbinding, rubber flexibele verbinding, de verbinding van de pijpuitbreiding, zachte rubber gezamenlijke enz. wordt bekend. Wij introduceren geavanceerde technologie van in het buitenland, en combineren het met Chinese productieervaring. In de productieverrichting, verdraagt de binnenpartij hoge druk; de nylon koordstoffen en het binnenrubber worden beter gecombineerd en kunnen onder hogere druk werken dan normale flexibele rubberverbinding. Zijn kenmerken zijn dat de binnen zelfklevende laag zich volkomen verenigde, helder, schoon en naadloos; de markering keurt het vulcanisatieproces goed, past volkomen het product aan.

DN20 vacuüm Bestand Tweelinggebiedunie Rubberverbindingen 0

DN20 vacuüm Bestand Tweelinggebiedunie Rubberverbindingen 1

Ingepast de verbindingsvoordeel van de unie rubberuitbreiding:

A: 15 minuten zinkplateren, hoge drukweerstand, weerstand op hoge temperatuur, olieweerstand, slijtageweerstand, corrosieweerstand, zure en alkaliweerstand.

B: Verbind aan pomp, klep, brandbestrijdingsmateriaal, pijp wat groot trillen, pijp die hete en koude verandering vaak.

C: De natuurrubberinhoud van zevenenveertig percenten, kan blijven 15 jaar gebruiken zonder het verouderen.

Productdetails

DN20 vacuüm Bestand Tweelinggebiedunie Rubberverbindingen 2

DN20 vacuüm Bestand Tweelinggebiedunie Rubberverbindingen 3

DN20 vacuüm Bestand Tweelinggebiedunie Rubberverbindingen 4

EPDM-de draad-Verbinding uitbreidingsverbinding voor hoge trillings absorberende capaciteit kan aangepaste DN15-DN80 zijn.

De rubberuitbreidingsverbindingen zijn over het algemeen samengesteld uit vlot de compensatieelement van de golfvorm met rubberflens op zowel einden als metaalflens. Een losse kokerstructuur wordt vaak gebruikt voor metaalflens.

DN20 vacuüm Bestand Tweelinggebiedunie Rubberverbindingen 5

De oppervlakte van het compenserende element van de golfvorm is rubber, en de binnenlaag wordt gemaakt van multilayer van sterke vezel of steelband (draad). De lagen van vezel of steelband (draad) is uitgebreid tot de einden van de rubberflens, heeft de flens een hard skelet van de staaldraad. De rubberuitbreidingsverbinding heeft een grotere capaciteit van de verplaatsingscompensatie, die de as, zij en hoekige verplaatsing kan compenseren, die het lawaai kan verminderen, de trilling absorberen en anticorrosieve capaciteit heeft. De rubberuitbreidingsverbindingen hebben uitstekende hoge drukweerstand, goede elasticiteit, grote verplaatsingscompensatie, aardig trillingsabsorptie en van de lawaaivermindering vermogen, geschikte die installatie, wijd in watervoorziening en drainage, HVAC, vuurleiding, compressor, document, geneesmiddel, schip, waterpomp, ventilator en andere leidingensystemen wordt gebruikt.

Q. Verstrekt u steekproeven? Is het extra vrij of?
A: Ja, konden wij de steekproef voor vrije last aanbieden maar betalen niet de kosten van de vracht.

Q. Kan ik mijn eigen Embleem op het product hebben?
A: Ja, kunt u ons uw tekening verzenden en wij kunnen uw embleem maken, maar u moet dragen
hun de kosten.

Q. Kan ik om de vorm van verpakking en vervoer te veranderen verzoeken?
A: Ja, kunnen wij de vorm van de verpakking en het vervoer vanaf uw verzoek veranderen, maar u moet hun eigen die kosten dragen tijdens deze periode en verspreiding worden opgelopen.

Q. Hoe lang is uw levertijd?
A: Over het algemeen is het 5-10 dagen als de goederen in voorraad zijn. Of het is 15-20 dagen als de goederen niet in voorraad zijn, is het volgens uw hoeveelheid.

Q C verzoek ik om de verzending vooruit te gaan?
A: Het zou moeten zijn afhangt van of er voldoende inventaris in ons pakhuis is.

Q. Kunt u de producten volgens mijn eigen tekeningen produceren?
A: Ja, kunnen wij de producten volgens uw tekeningen produceren die de meesten tevredenstellen u zullen zijn.

Q. Wat is uw betalingstermijnen?
A: Betaling<>
Payment>=1000USD, 30% T/T vooraf, banlance vóór verzending.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit De enige verbinding van de gebied rubberuitbreiding Auteursrecht © 2019-2024 rubberexpansion-joint.com . Alle rechten voorbehoudena.