Bericht versturen
Thuis >

Shanghai Songjiang Jingning Shock Absorber Co.,Ltd. Bedrijfprofiel

Shanghai Songjiang Jingning Shock Absorber Co.,Ltd.
Ongeveer ons
Neem contact met ons op
Shanghai Songjiang Jingning Shock Absorber Co.,Ltd.
Shanghai Songjiang Jingning Shock Absorber Co.,Ltd.
Shanghai Songjiang Jingning Shock Absorber Co.,Ltd.
Shanghai Songjiang Jingning Shock Absorber Co.,Ltd.
Shanghai Songjiang Jingning Shock Absorber Co.,Ltd.
Bedrijfdetails

Hoofdmarkt:

Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Wereldwijd

Bedrijfsvorm:

Fabrikant

Merken:

JINGNING

Nr van Werknemers:

100~200

Jaarlijkse verkoop

30000000-50000000

Oprichtingsjaar

2004

De uitvoerpc:

50% - 60%

Inleiding

Jingning is een specialistenbedrijf in uitbreidingsverbindingen voor pijpmateriaal. Sinds 2004 betekenen wij waarden die van een familie bezeten bedrijf typisch zijn: de geest van innovatie, betrouwbaarheid, continuïteit en flexibiliteit in gedachte en actie. Wij zijn een betrouwbare leverancier aan onze klanten die op gebouwde kwaliteit en duurzame producten tellen. Het kiezen van JINGNING-uitbreidingsverbindingen is een correcte investering zowel in termen van prestaties als totale kosten van eigendom.

 

CHINA Shanghai Songjiang Jingning Shock Absorber Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

MATERIAAL

 

CHINA Shanghai Songjiang Jingning Shock Absorber Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1

vulcaniserende machine                 Nylon snijmachine                            Draaibank                                        Broodjesmolen

                                                         

CHINA Shanghai Songjiang Jingning Shock Absorber Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Metaalblaasbalg                            Interne mixer                            Automatische vlakte                      Zand het vernietigen machine

het vormen van machine                                                                       het vulcaniseren van machine

 

KLANTENbezoek

 

CHINA Shanghai Songjiang Jingning Shock Absorber Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

TOEPASSING

 

CHINA Shanghai Songjiang Jingning Shock Absorber Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 4

De dienst

Jingning vergt het goede geloof aangezien de stichting, de sterkte, steunt de klant overvloedig is om te komen de steekproefdouane. Het bedrijf heeft altijd kwaliteit als bloed van de onderneming beschouwd. Van de re inspectie van grondstoffen aan de definitieve inspectie van geëindigd - de producten, is het door een volledige reeks beheersprocedures en organisatorische structuur naar controle gegaan. De testdruk van het product is meer dan drie keer van de normale druk, wordt de hoogste de industrienorm (chemische de industrie standaardhg/t2289/2001 van de Volksrepubliek China) goedgekeurd, en de houdbaarheid is tot 5 jaar. Er zijn technischere specialisten om de afzonderlijke dienst aan klanten te verlenen, om aan alle behoeften van klanten voor producten op een uitvoerigere en gedetailleerde manier te voldoen.

Uw verzoek is ons doel, is uw tevredenheid onze wens, hopen wij oprecht om met u samen te werken.

Geschiedenis

Het materiaal en 30 jaar van productieervaring, het zijn een onderneming die zich in de productie van drainage en pijpmontage specialiseren.

Met 30 jaar van ontwikkeling, heeft Jingning productietechnologie en strikte en perfecte opsporingsmiddelen vooruitgegaan. Zijn producten worden wijd gebruikt in watervoorziening, drainage, stroom, metallurgie, stedelijke bouw, aardolie, chemische milieubescherming en andere grote en middelgrote ondernemingen. Zijn producten verkopen goed in 31 provincies, steden en autonome gebieden van China. De productkwaliteit is superieur. Het wordt gebruikt in binnenlandse zeer belangrijke techniekprojecten, zoals het Olympische Stadion van Peking, Aziatische de Spelenstad van Guangzhou, waterplant van de Techniekluojing van Shanghai de Gemeentelijke, enz., en uitgevoerd naar de Verenigde Staten, Spanje, Italië, Turkije, Rusland, Zuid-Korea, Vietnam en andere landen. Het wordt goedgekeurd door de meerderheid van gebruikers.

Wij zullen niet de originele bedoeling, wind en regen vergeten, de dezich verheugt op het werken met u om volgende briljant te creëren.

Ons Team

Na 30 jaar van ontwikkeling, heeft Jingning niet alleen een onwankelbare positie in de industrie, maar ook heeft een uitstekend team met Jingning als zijn huis. Hun groei getuigde ook de groei van Jingning. Met hun uitstekende professionele kwaliteit, uitstekend technisch niveau, verantwoordelijke persoonlijkheid en bepaling hard te werken, overwinnen zij geleidelijk aan moeilijkheden en groeien in Jingning-mensen. Zij zijn de meest proudest activa van Jingning.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit De enige verbinding van de gebied rubberuitbreiding Auteursrecht © 2019-2024 rubberexpansion-joint.com . Alle rechten voorbehoudena.