Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Shanghai Songjiang Jingning Shock Absorber Co.,Ltd.
Thuis ProductenIngepaste Uitbreidingsverbinding

Roestvrij staalnpt 10.0Mpa Ingepaste Uitbreidingsverbinding

China Shanghai Songjiang Jingning Shock Absorber Co.,Ltd. certificaten
China Shanghai Songjiang Jingning Shock Absorber Co.,Ltd. certificaten
Geschikte levering, goede kwaliteitsproducten

—— Manul

Wij ontvingen rubberuitbreidingsverbindingen, dan test. Goede kwaliteit!

—— Mike

Goede kwaliteit en goede prijs!

—— Sofia

Ik ben online Chatten Nu

Roestvrij staalnpt 10.0Mpa Ingepaste Uitbreidingsverbinding

Stainless Steel NPT 10.0Mpa Threaded Expansion Joint
Stainless Steel NPT 10.0Mpa Threaded Expansion Joint Stainless Steel NPT 10.0Mpa Threaded Expansion Joint

Grote Afbeelding :  Roestvrij staalnpt 10.0Mpa Ingepaste Uitbreidingsverbinding

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: JINGNING
Certificering: CE
Modelnummer: RLJS
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1
Verpakking Details: karton of houten
Gedetailleerde productomschrijving
Grootte: 1/2 " ~3“ Rubbermateriaal: EPDM, NBR, CR
Unie Materiaal: ijzer, roestvrij staal Unie Norm: BSPT, NPT
Gebruik: Water, Olie, Gas Temperatuur: -20~110 ℃
Test: PED 2014/68/EU Uitbarstingsdruk: 10.0Mpa
Productnaam: Ingepaste Unie Rubberuitbreidingsverbindingen Andere naam: Ingepaste Rubberuitbreidingsverbindingen
Hoog licht:

10.0Mpa ingepaste Uitbreidingsverbinding

,

NPT Ingepaste Uitbreidingsverbinding

,

Flexibele Ingepaste Uitbreidingsverbinding

Ingepaste Unie Rubberuitbreidingsverbinding met Versterkte Roestvrij staalringen

De ingepaste verbindingen van de unie rubberuitbreiding zijn de keus wanneer een economische ingepaste pijpverbinding wordt vereist. De Ingepaste verbindingen van de unie rubberuitbreiding wordt gebouwd om thermische beweging, compensatie en verkeerde opstelling in leidingensystemen te absorberen. De Ingepaste de verbindingenstijl van de unie rubberuitbreiding is een uitstekende keus om trilling te absorberen en te isoleren. Gebruik de Ingepaste verbindingen van de unie rubberuitbreiding om uw systeem tegen startkrachten evenals systeemschommelingen te beschermen. Er is geen behoefte om zich over Elektrolyse ongerust te maken wanneer het gebruiken van verbindingen van een de Ingepaste unie rubberuitbreiding. wegens het ontwerp van de Ingepaste verbindingen die van de unie rubberuitbreiding een rubberlichaam hebben elimineert het metaal aan metaal contact die het elektrolytische proces tegenhouden.

EPDM-draad-Verbinding uitbreidingsverbinding voor hoge trillings absorberende capaciteit na oppervlakte en behandeling en inspectie van geëindigd - producten.

Is de schroefdraad rubberverbinding de zachte verbinding van metaalpijpen, en bestaat uit binnen rubber, nylon koordstof, buiten rubbersamenstellings rubberbal en de gezamenlijke flenzen van de metaaloverlapping. Het product kan hoge druk verdragen, goede elasticiteit handhaven, grote verplaatsing hebben om pijpafwijking in evenwicht te brengen, trilling te absorberen en minder lawaai te maken en gemakkelijke installatie, enz. te hebben.

Kan de schroefdraad rubberverbinding wijd in het pijpsysteem die van watervoorziening, drainage, doorgevend water, HVAC, brandbeveiliging, document, apotheek, de aardolie chemische industrie, het systeem van schipleidingen, waterpomp, compressor en ventilator enz. worden gebruikt maken. Het normale type wordt gebruikt om lucht te vervoeren uitstrekt zich van - 15 °C aan 115 °C, samengeperste lucht, water, zeewater, olie, zure en alkalienz. Het speciale type wordt gebruikt om de media te vervoeren hierboven hierboven uitstrekt zich van - 30 °C aan 250 °C, olie of sterk alkali, sterk zuur en stevig materiaal.

Verbinding van de schroefdraad de rubber Flexibele die Uitbreiding, ook als flexibele gezamenlijke, rubberuitbreidingsverbinding, rubber flexibele verbinding, de verbinding van de pijpuitbreiding, zachte rubber gezamenlijke enz. wordt bekend.

Wij introduceren geavanceerde technologie van in het buitenland, en combineren het met Chinese productieervaring. In de productieverrichting, verdraagt de binnenpartij hoge druk; de nylon koordstoffen en het binnenrubber worden beter gecombineerd en kunnen onder hogere druk werken dan normale flexibele rubberverbinding. Zijn kenmerken zijn dat de binnen zelfklevende laag zich volkomen verenigde, helder, schoon en naadloos; de markering keurt het vulcanisatieproces goed, past volkomen het product aan.

Roestvrij staalnpt 10.0Mpa Ingepaste Uitbreidingsverbinding 0

Roestvrij staalnpt 10.0Mpa Ingepaste Uitbreidingsverbinding 1

Ingepast de verbindingsvoordeel van de unie rubberuitbreiding:

A: 15 minuten zinkplateren, hoge drukweerstand, weerstand op hoge temperatuur, olieweerstand, slijtageweerstand, corrosieweerstand, zure en alkaliweerstand.

B: Verbind aan pomp, klep, brandbestrijdingsmateriaal, pijp wat groot trillen, pijp die hete en koude verandering vaak.

C: De natuurrubberinhoud van zevenenveertig percenten, kan blijven 15 jaar gebruiken zonder het verouderen.

Productdetails
Roestvrij staalnpt 10.0Mpa Ingepaste Uitbreidingsverbinding 2

Roestvrij staalnpt 10.0Mpa Ingepaste Uitbreidingsverbinding 3

Roestvrij staalnpt 10.0Mpa Ingepaste Uitbreidingsverbinding 4

EPDM-de draad-Verbinding uitbreidingsverbinding voor hoge trillings absorberende capaciteit kan aangepaste DN15-DN80 zijn.

De rubberuitbreidingsverbindingen zijn over het algemeen samengesteld uit vlot de compensatieelement van de golfvorm met rubberflens op zowel einden als metaalflens. Een losse kokerstructuur wordt vaak gebruikt voor metaalflens.

Roestvrij staalnpt 10.0Mpa Ingepaste Uitbreidingsverbinding 5

De oppervlakte van het compenserende element van de golfvorm is rubber, en de binnenlaag wordt gemaakt van multilayer van sterke vezel of steelband (draad). De lagen van vezel of steelband (draad) is uitgebreid tot de einden van de rubberflens, heeft de flens een hard skelet van de staaldraad. De rubberuitbreidingsverbinding heeft een grotere capaciteit van de verplaatsingscompensatie, die de as, zij en hoekige verplaatsing kan compenseren, die het lawaai kan verminderen, de trilling absorberen en anticorrosieve capaciteit heeft. De rubberuitbreidingsverbindingen hebben uitstekende hoge drukweerstand, goede elasticiteit, grote verplaatsingscompensatie, aardig trillingsabsorptie en van de lawaaivermindering vermogen, geschikte die installatie, wijd in watervoorziening en drainage, HVAC, vuurleiding, compressor, document, geneesmiddel, schip, waterpomp, ventilator en andere leidingensystemen wordt gebruikt.

Contactgegevens
Shanghai Songjiang Jingning Shock Absorber Co.,Ltd.

Contactpersoon: Wu

Tel.: +86 15093112546

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)