Bericht versturen
Thuis > producten > Ingepaste Uitbreidingsverbinding >
3“ Schip die Ingepaste de Uitbreidingsverbinding door buizen leiden van BSPT EPDM

3“ Schip die Ingepaste de Uitbreidingsverbinding door buizen leiden van BSPT EPDM

EPDM Ingepaste Uitbreidingsverbinding

BSPT Ingepaste Uitbreidingsverbinding

Schroefdraad Rubberverbinding

Plaats van herkomst:

China

Merknaam:

JINGNING

Certificering:

CE

Modelnummer:

RLJS

Neem contact met ons op

Vraag een offerte
Productdetails
Grootte:
1/2 " ~3“
Rubbermateriaal:
EPDM, NBR, CR
Unie Materiaal:
ijzer, roestvrij staal
Unie Norm:
BSPT, NPT
Gebruik:
Water, Olie, Gas
Temperatuur:
-20~110 ℃
Test:
PED 2014/68/EU
Uitbarstingsdruk:
10.0Mpa
Productnaam:
Ingepaste Unie Rubberuitbreidingsverbindingen
Andere naam:
Ingepaste Rubberuitbreidingsverbindingen
Betaling & het Verschepen Termijnen
Min. bestelaantal
1
Verpakking Details
karton of houten
Productbeschrijving

De ingepaste Unie Gevormde Rubbernorm van Uitbreidingsverbindingen EPDM NBR BSPT

EPDM-draad-Verbinding uitbreidingsverbinding voor hoge trillings absorberende capaciteit na oppervlakte en behandeling en inspectie van geëindigd - producten.

Is de schroefdraad rubberverbinding de zachte verbinding van metaalpijpen, en bestaat uit binnen rubber, nylon koordstof, buiten rubbersamenstellings rubberbal en de gezamenlijke flenzen van de metaaloverlapping. Het product kan hoge druk verdragen, goede elasticiteit handhaven, grote verplaatsing hebben om pijpafwijking in evenwicht te brengen, trilling te absorberen en minder lawaai te maken en gemakkelijke installatie, enz. te hebben.

Kan de schroefdraad rubberverbinding wijd in het pijpsysteem die van watervoorziening, drainage, doorgevend water, HVAC, brandbeveiliging, document, apotheek, de aardolie chemische industrie, het systeem van schipleidingen, waterpomp, compressor en ventilator enz. worden gebruikt maken. Het normale type wordt gebruikt om lucht te vervoeren uitstrekt zich van - 15 °C aan 115 °C, samengeperste lucht, water, zeewater, olie, zure en alkalienz. Het speciale type wordt gebruikt om de media te vervoeren hierboven hierboven uitstrekt zich van - 30 °C aan 250 °C, olie of sterk alkali, sterk zuur en stevig materiaal.

Verbinding van de schroefdraad de rubber Flexibele die Uitbreiding, ook als flexibele gezamenlijke, rubberuitbreidingsverbinding, rubber flexibele verbinding, de verbinding van de pijpuitbreiding, zachte rubber gezamenlijke enz. wordt bekend.

Wij introduceren geavanceerde technologie van in het buitenland, en combineren het met Chinese productieervaring. In de productieverrichting, verdraagt de binnenpartij hoge druk; de nylon koordstoffen en het binnenrubber worden beter gecombineerd en kunnen onder hogere druk werken dan normale flexibele rubberverbinding. Zijn kenmerken zijn dat de binnen zelfklevende laag zich volkomen verenigde, helder, schoon en naadloos; de markering keurt het vulcanisatieproces goed, past volkomen het product aan.

3“ Schip die Ingepaste de Uitbreidingsverbinding door buizen leiden van BSPT EPDM 0

3“ Schip die Ingepaste de Uitbreidingsverbinding door buizen leiden van BSPT EPDM 1

Ingepast de verbindingsvoordeel van de unie rubberuitbreiding:

A: 15 minuten zinkplateren, hoge drukweerstand, weerstand op hoge temperatuur, olieweerstand, slijtageweerstand, corrosieweerstand, zure en alkaliweerstand.

B: Verbind aan pomp, klep, brandbestrijdingsmateriaal, pijp wat groot trillen, pijp die hete en koude verandering vaak.

C: De natuurrubberinhoud van zevenenveertig percenten, kan blijven 15 jaar gebruiken zonder het verouderen.

Productdetails
3“ Schip die Ingepaste de Uitbreidingsverbinding door buizen leiden van BSPT EPDM 2

3“ Schip die Ingepaste de Uitbreidingsverbinding door buizen leiden van BSPT EPDM 3

3“ Schip die Ingepaste de Uitbreidingsverbinding door buizen leiden van BSPT EPDM 4

EPDM-de draad-Verbinding uitbreidingsverbinding voor hoge trillings absorberende capaciteit kan aangepaste DN15-DN80 zijn.

De rubberuitbreidingsverbindingen zijn over het algemeen samengesteld uit vlot de compensatieelement van de golfvorm met rubberflens op zowel einden als metaalflens. Een losse kokerstructuur wordt vaak gebruikt voor metaalflens.

3“ Schip die Ingepaste de Uitbreidingsverbinding door buizen leiden van BSPT EPDM 5

De oppervlakte van het compenserende element van de golfvorm is rubber, en de binnenlaag wordt gemaakt van multilayer van sterke vezel of steelband (draad). De lagen van vezel of steelband (draad) is uitgebreid tot de einden van de rubberflens, heeft de flens een hard skelet van de staaldraad. De rubberuitbreidingsverbinding heeft een grotere capaciteit van de verplaatsingscompensatie, die de as, zij en hoekige verplaatsing kan compenseren, die het lawaai kan verminderen, de trilling absorberen en anticorrosieve capaciteit heeft. De rubberuitbreidingsverbindingen hebben uitstekende hoge drukweerstand, goede elasticiteit, grote verplaatsingscompensatie, aardig trillingsabsorptie en van de lawaaivermindering vermogen, geschikte die installatie, wijd in watervoorziening en drainage, HVAC, vuurleiding, compressor, document, geneesmiddel, schip, waterpomp, ventilator en andere leidingensystemen wordt gebruikt.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit De enige verbinding van de gebied rubberuitbreiding Auteursrecht © 2019-2024 rubberexpansion-joint.com . Alle rechten voorbehoudena.