Bericht versturen
Thuis > producten > Ingepaste Uitbreidingsverbinding >
Dubbele Gebied Ingepaste Uitbreidingsverbinding, de Weerstand van de de Verbindingenhoge druk van de Buisleidingenuitbreiding

Dubbele Gebied Ingepaste Uitbreidingsverbinding, de Weerstand van de de Verbindingenhoge druk van de Buisleidingenuitbreiding

uitbreidingsverbinding op hoge temperatuur

rubber flexibele schakelaar

Plaats van herkomst:

China

Merknaam:

JINGNING

Certificering:

CE

Modelnummer:

RLJS

Neem contact met ons op

Vraag een offerte
Productdetails
Grootte:
1/2 " ~3“
Rubbermateriaal:
EPDM, NBR, SBR
Verbinding:
Draad/Schroef
Gebruik:
Water, Olie, Gas
Temperatuur:
-20~110 ℃
Norm:
BSPT, NPT
Test:
PED 2014/68/EU
Productnaam:
Flexibele Rubberverbinding
Uitbarstingsdruk:
10.0Mpa
Kleur:
Zwart
Betaling & het Verschepen Termijnen
Min. bestelaantal
1
Verpakking Details
karton of houten
Productbeschrijving

Hoog - unietype van de kwaliteits de flexibele schakelaar verbinding van de draad rubberuitbreiding

Verbinding van de schroefdraad de rubber Flexibele die Uitbreiding, ook als flexibele gezamenlijke, rubberuitbreidingsverbinding, rubber flexibele verbinding, de verbinding van de pijpuitbreiding, zachte rubber gezamenlijke enz. wordt bekend.

Wij introduceren geavanceerde technologie van in het buitenland, en combineren het met Chinese productieervaring. In de productieverrichting, verdraagt de binnenpartij hoge druk; de nylon koordstoffen en het binnenrubber worden beter gecombineerd en kunnen onder hogere druk werken dan normale flexibele rubberverbinding. Zijn kenmerken zijn dat de binnen zelfklevende laag zich volkomen verenigde, helder, schoon en naadloos; de markering keurt het vulcanisatieproces goed, past volkomen het product aan.

Dubbele Gebied Ingepaste Uitbreidingsverbinding, de Weerstand van de de Verbindingenhoge druk van de Buisleidingenuitbreiding 0

Ingepast de verbindingsvoordeel van de unie rubberuitbreiding:

A: 15 minuten zinkplateren, hoge drukweerstand, weerstand op hoge temperatuur, olieweerstand, slijtageweerstand, corrosieweerstand, zure en alkaliweerstand.

B: Verbind aan pomp, klep, brandbestrijdingsmateriaal, pijp wat groot trillen, pijp die hete en koude verandering vaak.

C: De natuurrubberinhoud van zevenenveertig percenten, kan blijven 15 jaar gebruiken zonder het verouderen.

Productdetails
Dubbele Gebied Ingepaste Uitbreidingsverbinding, de Weerstand van de de Verbindingenhoge druk van de Buisleidingenuitbreiding 1
Dubbele Gebied Ingepaste Uitbreidingsverbinding, de Weerstand van de de Verbindingenhoge druk van de Buisleidingenuitbreiding 2
Dubbele Gebied Ingepaste Uitbreidingsverbinding, de Weerstand van de de Verbindingenhoge druk van de Buisleidingenuitbreiding 3Dubbele Gebied Ingepaste Uitbreidingsverbinding, de Weerstand van de de Verbindingenhoge druk van de Buisleidingenuitbreiding 4

EPDM-de draad-Verbinding uitbreidingsverbinding voor hoge trillings absorberende capaciteit kan aangepaste DN15-DN80 zijn.

EPDM-draad-Verbinding uitbreidingsverbinding voor hoge trillings absorberende capaciteit na oppervlakte en behandeling en inspectie van geëindigd - producten.

Nota's:

1. Alle uitbreidingsverbindingen zijn finshed met het behouden van flenzen, zijn de eenheden van de grensstaaf beschikbaar op speciaal verzoek.
2. De druk toont het geadviseerde „werken“ zijn, is de testdruk 1.5time „werkend“, is de uitbarstingsdruk keer 3 „werkend“.
3. De vacuümclassificatie is gebaseerd op neutrale geïnstalleerde lengte zonder externe lading. De producten zullen niet geïnstalleerd „verlengd“ op vacuümtoepassingen.
4. Las niet dichtbij de uitbreidingsverbindingen of las de staalflenzen aan het door buizen leiden nadat de uitbreidingsverbindingen worden geïnstalleerd. Dit zal of ernstig de uitbreidingsverbindingen branden of beschadigen.
De Huayuanproductspecificaties in dit catalogiseert voor slechts verwijzing. Huayuanreserve het recht ontwerp te veranderen,
bouw, specificatie en materialen zonder voorafgaande kennisgeving en zonder het incuring van enige verplichting. Om het even welke nauwkeurige metingen, contacteren met direct Huayuan vriendelijk de technische dienst.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit De enige verbinding van de gebied rubberuitbreiding Auteursrecht © 2019-2024 rubberexpansion-joint.com . Alle rechten voorbehoudena.