Bericht versturen
Thuis > producten > Ingepaste Uitbreidingsverbinding >
Het koppelen van Van een flens voorzien Rubber het Natuurrubberinhoud EPDM van de Uitbreidingsverbinding voor Water Trasportation

Het koppelen van Van een flens voorzien Rubber het Natuurrubberinhoud EPDM van de Uitbreidingsverbinding voor Water Trasportation

uitbreidingsverbinding op hoge temperatuur

rubber flexibele schakelaar

Plaats van herkomst:

China

Merknaam:

JINGNING

Certificering:

CE

Modelnummer:

RLJS

Neem contact met ons op

Vraag een offerte
Productdetails
Grootte:
1/2 " ~3“
Rubbermateriaal:
EPDM, NBR
Unie Norm:
BSPT, NPT
Gebruik:
Water Trasportation
Temperatuur:
-20~110 ℃
Bedrijftype:
Fabriek
Test:
PED 2014/68/EU
Productnaam:
De rubberverbinding van EPDM
Betaling & het Verschepen Termijnen
Min. bestelaantal
1
Verpakking Details
karton of houten
Productbeschrijving

Ingepaste Koppelingsunie Type Rubber de Uitbreidingsverbinding van de Uitbreidingsverbinding EPDM

De zachte verbinding van draad-vastgemaakt rubber haalt voordeel uit de elasticiteit, uit de hoge luchtstrakheid, uit de middelgrote weerstand, de weerbestendigheid en stralingsweerstand van rubber. Het materiaal van draad-vastgemaakte rubberverbinding is gesmeed/gegoten (ronde of vierkant) door hoge druk en matrijzen op hoge temperatuur te genezen na schuine kruising en het samenstellen van doek met hoge weerstand en de hittebestendige van het polyesterkoord.

Volgens verschillende media, zijn de rubbermaterialen ook verschillend, met inbegrip van natuurrubber, de rubber, butylrubber van het styreenbutadieen, nitrilrubber, Diene van het Ethyleenpropyleen Monomeer, neopreenrubber, siliconerubber, fluorrubber etc. Het heeft de kenmerken van hittebestendige, zuurvaste, alkali bestand, corrosiebestendig, slijtvast, etc. bestand olie.
volgens de het werkdruk:
Zes rangen van 0.25MPa, 0.6MPa, 1.0MPa, 1.6MPa, 2.5MPa en 6.4MPa.

Het koppelen van Van een flens voorzien Rubber het Natuurrubberinhoud EPDM van de Uitbreidingsverbinding voor Water Trasportation 0

Ingepast de verbindingsvoordeel van de unie rubberuitbreiding:

A: 15 minuten zinkplateren, hoge drukweerstand, weerstand op hoge temperatuur, olieweerstand, slijtageweerstand, corrosieweerstand, zure en alkaliweerstand.

B: Verbind aan pomp, klep, brandbestrijdingsmateriaal, pijp wat groot trillen, pijp die hete en koude verandering vaak.

C: De natuurrubberinhoud van zevenenveertig percenten, kan blijven 15 jaar gebruiken zonder het verouderen.

EM-de draad-Verbinding uitbreidingsverbinding voor hoge trillings absorberende capaciteit kan aangepaste DN15-DN80 zijn.

EPDM-draad-Verbinding uitbreidingsverbinding voor hoge trillings absorberende capaciteit na oppervlakte en behandeling en inspectie van geëindigd - producten.

EPDM-draad-Verbinding uitbreidingsverbinding voor hoge trillings absorberende capaciteit

1. Alle uitbreidingsverbindingen zijn finshed met het behouden van flenzen, zijn de eenheden van de grensstaaf beschikbaar op speciaal verzoek.
2. De druk toont het geadviseerde „werken“ zijn, is de testdruk 1.5time „werkend“, is de uitbarstingsdruk keer 3 „werkend“.
3. De vacuümclassificatie is gebaseerd op neutrale geïnstalleerde lengte zonder externe lading. De producten zullen niet geïnstalleerd „verlengd“ op vacuümtoepassingen.
4. Las niet dichtbij de uitbreidingsverbindingen of las de staalflenzen aan het door buizen leiden nadat de uitbreidingsverbindingen worden geïnstalleerd. Dit zal of ernstig de uitbreidingsverbindingen branden of beschadigen.
De Huayuanproductspecificaties in dit catalogiseert voor slechts verwijzing. Huayuanreserve het recht ontwerp te veranderen,
bouw, specificatie en materialen zonder voorafgaande kennisgeving en zonder het incuring van enige verplichting. Om het even welke nauwkeurige metingen, contacteren met direct Huayuan vriendelijk de technische dienst.

Het koppelen van Van een flens voorzien Rubber het Natuurrubberinhoud EPDM van de Uitbreidingsverbinding voor Water Trasportation 1

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit De enige verbinding van de gebied rubberuitbreiding Auteursrecht © 2019-2024 rubberexpansion-joint.com . Alle rechten voorbehoudena.