Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Company news about Waarom wij nodig hebben een uitbreidingsverbinding?
Evenementen
Neem contact met ons op
Contact opnemen

Waarom wij nodig hebben een uitbreidingsverbinding?

2019-05-22

Het laatste nieuws van het bedrijf over Waarom wij nodig hebben een uitbreidingsverbinding?

De zelfde opnieuw ontbroken pomp. Een ervaren fabrikant herhaalde mislukkingen steeds weer op dezelfde pomp, en alhoewel de pomp behoorlijk was hersteld, geïnstalleerd en was gericht, het ervoer nog chronische trillingskwesties.

Een dichtere blik bepaalde dat de trillingen niet van de pomp werden uitgezonden, in plaats daarvan werd het beïnvloed door trillingen van ander materiaal aangezien het langs de pijpen reiste. Wat kan schurkentrillingen van het beïnvloeden van de pomp tegenhouden worden gedaan?

Een verbinding van de leidingenuitbreiding kunnen zou helpen.

Wat is een verbinding van de leidingenuitbreiding?

Een uitbreidingsverbinding is geïnstalleerd in leidingensystemen om een paar redenen. Niet alleen kunnen zij worden gebruikt om trillingen te absorberen en schok, kunnen zij ook worden gebruikt om ankerspanning te verlichten, lawaai te verminderen, en verkeerde opstelling te compenseren. Bepaalde uitbreidingsverbindingen worden ook ontworpen voor thermische uitbreiding in zeer hete toepassingen.

De uitbreidingsverbindingen staan pijpen toe om zich op drie verschillende manieren te bewegen:

  • Ascompressie of uitbreiding
  • Zijcompensatie
  • Hoekige afbuiging

Zij komen typisch in drie verschillende materialen om een verscheidenheid van toepassingen te behandelen.

Metaal – de verbindingen van de Metaaluitbreiding worden meestal gebruikt in toepassingen waar de thermische uitbreiding een kwestie is. Wanneer de temperatuur van de pijp stijgt, perst samen de verbinding van de metaaluitbreiding om de beweging te compenseren, die spanning verwijderen uit de ankers en de pijp. Een verbinding van de metaaluitbreiding is een eerste voorbeeld van hoe te om uitbreidende hete pijpen te behandelen.

laatste bedrijfsnieuws over Waarom wij nodig hebben een uitbreidingsverbinding?  0

 

Rubber – het Rubber kan voor thermische uitbreiding worden gebruikt, en het absorbeert uiterst goed trilling ook en drukgolven. Daarom is dit type van uitbreidingsverbinding groot voor het minimaliseren van de transmissie van lawaai, trilling van ander materiaal om materiaal zoals pompen te beschermen. Zij werken ook als schokbrekers die trauma te minimaliseren door waterhamer, drukschommelingen, en seismische gebeurtenissen wordt veroorzaakt (niet dat wij heel wat aardbevingen in Wisconsin… krijgen).

laatste bedrijfsnieuws over Waarom wij nodig hebben een uitbreidingsverbinding?  1

Gevlecht – de Gevlechte roestvrije slangen met flexibele of metaalvoeringen zijn technisch geen uitbreidingsverbinding, meer van een flexibele schakelaar. Zij werken goed in hoge druk en temperatuurtoepassingen die van de trillings het bevochtigen of pijp misalignments vereisen.

Deze worden vaak gebruikt op pompen en ander materiaal helpen duwlading op de materiaalpijpen elimineren toe te schrijven aan thermische uitbreiding. Het elimineren dat de lading aan pompprestaties kritiek is.

De vlechten verstrekken zijde een hoekige beweging. Zij absorberen ook eerder goed trilling.

Waarom zou ik nodig hebben?

Wij beschreven enkele grote redenen waarom de uitbreidingsverbindingen reeds in leidingensystemen, maar enkel te recapituleren nuttig zijn:

  • Thermische uitbreiding van het door buizen leiden
  • Los aanvankelijke van de leidingenverkeerde opstelling en regeling zijcompensatie op
  • Pomp en materiaaltrilling
  • Schok en buigende ladingen

Uw volledig proces wordt ineengestrengeld, beïnvloedt elk stuk volgende. Hebben van een betrouwbaar leidingensysteem is zeer belangrijk aan een proces dat uptime maximaliseert. Zorgvuldig houdt het beheren van uw leidingensysteem niet alleen de pijpen in grote arbeidsvoorwaarde, maar ook breidt het leven van het materiaal in bijlage aan het uit.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit De enige verbinding van de gebied rubberuitbreiding Auteursrecht © 2019-2024 rubberexpansion-joint.com . Alle rechten voorbehoudena.