Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Company news about Waarom de rubberuitbarsting van uitbreidingsverbindingen?
Evenementen
Neem contact met ons op
Contact opnemen

Waarom de rubberuitbarsting van uitbreidingsverbindingen?

2019-11-28

Het laatste nieuws van het bedrijf over Waarom de rubberuitbarsting van uitbreidingsverbindingen?

Er zijn vele redenen die het barsten van rubberuitbreidingsverbinding kunnen veroorzaken. Controleer één voor één hen.
Ten eerste, is de druk in de pijpleiding te hoog. Over het algemeen, kan de maximumdruk van de rubberuitbreidingsverbindingen weerstaan is 2.0Mpa voor rubber de uitbreidingsverbindingen van PN10. Als de druk te hoog is, verbindingen van de hoge druk zouden de bestand rubberuitbreiding moeten worden gebruikt. De werkdruk kan 3.0MPa voor rubberuitbreidingsverbindingen een van PN16 (4.5Mpa voor PN25) zijn. Daarom zou de ontwerper de rubberuitbreidingsverbindingen met overeenkomstige druk aan install.JINGNING moeten ontwerpen de rubberuitbreidingsverbindingen voorbij de druknorm worden ontworpen. Bijvoorbeeld, kunnen onze rubber de uitbreidingsverbindingen van DN100 goed bij 8.0Mpa werken.
Ten tweede, kunnen de rubberdieuitbreidingsverbindingen door inferieure rubbermaterialen worden geproduceerd het barsten veroorzaken. De rubber in openlucht geïnstalleerde uitbreidingsverbindingen zouden tegen olie op hoge temperatuur, ozon en zure en alkalimilieu's moeten worden beschermd, en het is strikt belemmerd om aan regen, regen en wind worden blootgesteld. In dit geval, zou het rubbermateriaal, zoals goed moeten zijn: neopreen, EPDM, siliconerubber, fluorrubber en andere formules. Het gebruik van goed rubber kan het leven van het rubber uitbreiden. Onze rubberformule is speciale ontworpen en getest aan geschikt voor het gebruik de rubberuitbreidingsverbindingen.
De andere reden is een probleem van het productieproces. De rubberdieuitbreidingsverbindingen barsten van de binnenstee gedeelten, vooral van de barst door Mechanische vorm wordt veroorzaakt. Maar wij JINGNING-gebruiks interne inflatie (kompreslucht) om de binnenkant van de rubberuitbreidingsverbindingen te verwerken. Het zal geen barsten op het rubber verlaten. Op deze wijze, kunnen wij de het barsten risico's vermijden.
Mei onze rubber de uitbreidingsverbindingen van JINGNING brengt u meer gemak en verzekert veiligheidsverbinding van uw pijpleiding.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit De enige verbinding van de gebied rubberuitbreiding Auteursrecht © 2019-2024 rubberexpansion-joint.com . Alle rechten voorbehoudena.