Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Company news about Dikteselectie van flensmetaal golfcompensator
Evenementen
Neem contact met ons op
Contact opnemen

Dikteselectie van flensmetaal golfcompensator

2021-01-22

Het laatste nieuws van het bedrijf over Dikteselectie van flensmetaal golfcompensator

Flenstype is de metaal golfcompensator een asroestvrij staal golfdiecompensator van single-layer of multi-layer thin-walled metaalbuizen wordt gemaakt. Wanneer het werken, wordt de golfmisvorming gebruikt om de hitte in de buis te compenseren. De meeste blaasbalgen in het verwarmen van buizen worden gebruikt worden gemaakt van roestvrij staal dat.
Kunnen de metaal golfcompensatoren fundamenteel verdeeld zijn in drie types: as, zij en hoekig volgens de verplaatsingsvorm. Elk type heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Daarom om de blaasbalgencompensator te maken normaal werken en het economische en redelijke ontwerp en de selectie van de blaasbalgencompensator te realiseren, zou een redelijke keus volgens verschillende arbeidsvoorwaarden moeten worden gemaakt.

De asblaasbalgencompensator kan asverplaatsing absorberen en kan in intern druktype en extern druktype volgens zijn druk dragende methode worden verdeeld; de transversale compensator kan langs de radiale richting van de compensator misvormen en is gewoonlijk geïnstalleerd op de horizontale pijpsectie in de pijpleiding. Om de thermische verlenging van de asverplaatsingspijp te absorberen. De hoekcompensator gebruikt de vlakke hoek van de blaasbalgen om zijverplaatsing in één of meerdere richtingen op het vlakke buissysteem te absorberen. Behoefte om in paren of drie reeksen te installeren.

De materiële dikte van het golflichaam van wordt flens-type de metaal golfcompensator hoofdzakelijk bepaald door de werkdrukwaarde, d.w.z., de dikte van het golflichaam wordt berekend volgens de druk, en de dikte van het golflichaam is verdeeld in enige laag, dubbele laag en drie lagen. De meer lagen, dikker de dikte, en natuurlijk, groter de werkdruk. Als de stijfheid van de compensator wordt vereist, kan de totale dikte van de compensator geschikt worden verhoogd. Aangezien de materiële dikte van het golflichaam van de compensator niet te dik kan zijn of ook verdunnen, is het noodzakelijk om de golfhoogte en de muurdikte aan te passen om aan dit vereiste indien nodig te voldoen.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit De enige verbinding van de gebied rubberuitbreiding Auteursrecht © 2019-2024 rubberexpansion-joint.com . Alle rechten voorbehoudena.