Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Company news about Prestaties en toepassing van enige gebied concentrische verminderende rubberverbinding
Evenementen
Neem contact met ons op
Contact opnemen

Prestaties en toepassing van enige gebied concentrische verminderende rubberverbinding

2021-01-25

Het laatste nieuws van het bedrijf over Prestaties en toepassing van enige gebied concentrische verminderende rubberverbinding

Naast het oplossen van het probleem van verschillende diameters in de verbinding van metaalpijpen, heeft de enig-gebied concentrische verminderende rubberverbinding de voordelen van de sterke capaciteit van de trillingsabsorptie, het duidelijke effect van de schokabsorptie, en elasticiteit in compressie en relweerstand toe te schrijven aan zijn sferische structuur.

De enig-gebied concentrische verminderende rubberverbinding wordt hoofdzakelijk gebruikt in leidingensystemen waar de afzet van de pompklep en de buitenpijp in grootte verschillend zijn, of de dikte van de pijp moet volgens de stroom van het middel worden veranderd, en het zal ook gebruikt worden waar de stroom wordt veranderd, zodat het kan worden gerealiseerd. De pijpen van verschillende grootte kunnen in een rechte lijn worden aangesloten om pijpmontage met verminderde pijpdiameters te realiseren.

De enige gebied concentrische verminderende rubberverbinding is een flexibel verbindingsapparaat voor metaalpijpen. Er zijn vele modellen en specificaties van de enige gebied concentrische verminderende rubberverbinding. De enige gebied concentrische verminderende rubberverbinding is met de ontwikkelingstendens in overeenstemming van The Times en is met de CJ/T208-2005-norm, na ononderbroken technische onderzoek en ontwikkeling met technici in overeenstemming, is een gebied één enkel gebied, en de twee einden hebben nominale diameters van concentrische en verschillende diametervormen, die dan door de technici door het ononderbroken winden worden gevormd en de druk testende processen om water en riolering te vervoeren gebied concentrische verminderende rubberverbindingen voor media zoals, olie, enz. uitkiest.

Volgens verschillende materialen, kan het in diverse verscheidenheden zoals zure weerstand, alkaliweerstand, corrosieweerstand, olieweerstand, weerstand op hoge temperatuur, stralingsweerstand, schuringsweerstand, en het verouderen weerstand worden gemaakt, en kan aan diverse media en milieu's worden aangepast. Het speelt hoofdzakelijk de rol van het verminderen van trilling en lawaai van pijpleiding of materiaal, het beschermen van de normale bedrijfsvoering van pijpleiding of materiaal, en het verbeteren van de levensduur van materiaal of pijpleiding. Wegens zijn kenmerken, wordt het ook genoemd een pijpschokbreker. De enig-gebied concentrische verminderende rubberverbinding is klein in grootte, licht in gewicht, gemakkelijk te installeren en te handhaven, en kan de as en zij hoekige die verplaatsing absorberen door de trilling van het pijpleidingsmateriaal of de thermische uitbreiding en de samentrekking na installatie wordt veroorzaakt. Het trilling en van de lawaaivermindering effect is goed. De concentrische verminderende rubberverbindingen verhinderen effectief het middel het gebied in het weerstand aan te tasten op hoge temperatuur, milieu van de zure, alkali en olie, en verbeteren de levensduur. Het wordt wijd gebruikt in basisprojecten zoals de chemische industrie, bouw, watervoorziening, drainage, aardolie, licht en zware industrie, koeling, hygiëne, loodgieterswerk, brandbeveiliging, en stroom.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit De enige verbinding van de gebied rubberuitbreiding Auteursrecht © 2019-2024 rubberexpansion-joint.com . Alle rechten voorbehoudena.