Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Company news about Inleiding en toepassing van dubbele de transmissieverbinding van de flenskracht
Evenementen
Neem contact met ons op
Contact opnemen

Inleiding en toepassing van dubbele de transmissieverbinding van de flenskracht

2022-03-30

Het laatste nieuws van het bedrijf over Inleiding en toepassing van dubbele de transmissieverbinding van de flenskracht

De verbinding van de krachttransmissie is een nieuw product verbindende pompen, kleppen en ander materiaal met pijpleidingen. Zij worden verbonden aan elkaar door volledige bouten om hen te maken een geheel worden en een bepaalde hoeveelheid beweging hebben. Op deze wijze, kan het volgens de installatiegrootte ter plaatse tijdens installatie en onderhoud worden aangepast, en de asduw kan terug naar de gehele pijpleiding tijdens verrichting worden overgebracht. Dit niet alleen verbetert de het werkefficiency, maar ook speelt een bepaalde beschermende rol voor pompen, kleppen en ander materiaal.

De dubbele verbinding van de de krachttransmissie van de flens losse koker is geschikt om zeewater, zoet water, heet en koud water, drinkwater, binnenlandse riolering, ruwe olie, stookolie, smeerolie, productolie, lucht, gas, stoom en korrelig poeder met temperatuur niet te vervoeren hoger dan 250 ℃. Daarom wordt de dubbele verbinding van de de krachttransmissie van de flens losse koker wijd gebruikt in steenkool behandeling, het verpulveren en de systemen van de aslossing van thermische machtsgeneratie en materiaal die en het groeperen systemen in metallurgie, staal, cement en andere industrieën vervoeren. Zoals afzetpijp van steenkoolmolen, inhampijp van ruwe en fijne poederseparator, elleboog van primaire luchtpijp, verpulverde steenkoolpijp, de pijp van de stofverwijdering, de pijp van de asdaling, de pijp van de slakkenlossing, kalksteenverdeler, enz.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit De enige verbinding van de gebied rubberuitbreiding Auteursrecht © 2019-2024 rubberexpansion-joint.com . Alle rechten voorbehoudena.